8 entry daha
  • katowice 2015'ten beri majörleri takip eden bir insanım. izlediğim en curcuna majör olmakta. her maçta istisnasız çıkan teknik aksaklıklar ve gecikmeler turnuvaya damga vurdu. hatta big-c9 maçının son kısmı yayınlanamadı. 1 set bilgisayarla majör bitmez. valve eleague gibi 2 set bilgisayar şartı koymalı majörlere. maçın biri bitince diğeri hemen başlamalı.

    onun dışında turnuvanın sürprizi herkesin malumu olduğu üzere big. big'in bu süksesi oyuncuların bile götünü cayır cayır yaktı desek yeridir. uzun süredir bilinen ve kullanılan crouch-jump meselesinden kıyamet kopuyor. en başta ağlayan taraf da danimarkalılar. zaten şu cs komunitesinde akıllı uslu dan yok aq. dramanın başını north çekiyor tabii -inferno da oynamadılar aslında- arkalarından astralis ve karrigan geliyor. ağır abiler olaya sakin sakin yorum yaparken ortalığı yangın yerine çeviren danimarkalılar oldu. umarım başta north olmak üzere hiçbir danimarka takımı playoff göremez. ağlasın dursun ibneler.

    onun dışında full çözünürlük full ayar oynamasına rağmen bilgisayarında nvidia driverlarının yüklü olmadığını farkedemeyip maç boyu fps issue diye ağlayan shroud bu oyun tarihinin en büyük avelidir.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap