6 entry daha
  • et ete değecek dedikten sonra eliyle şap şap uygulamalı gösterim yapan bir adet ademoğlu barındıran röportaj.

    şekil 1a ile gösterilen elemanla beraber ağzını yaya yaya konuşan erkek kısmının gerçekten sevişecek karşı cins ya da hemcins bulup bulamadıklarını düşünüp duruyorum deminden beri. o yıvış yıvış hareketler falan... neyse, konumuza dönelim. cinsellik ihtiyaçtır, eyvallah. bana kalırsa ihtiyaçtan evvel önemli bir paylaşımdır. çiftler öpüştüğü, koklaştığı, el ele tutuştuğu, seviştiği ve paylaştığı her durumda oksitosin salgılar. kısaca aradaki bağı kuvvetlendiren, paylaşımı derinleştiren, çiftlerin olumsuz özelliklerinin ilişkiyi baltalamasına engel olan zımbırığın salgısını önemli ölçüde arttırıyor cinsel paylaşımlar.

    röportajın erkek kısmı ihtiyaçtır diye altını kırmızı çizgilerle çizmiş malumunuz. doğrudur, ihtiyaçtır. bekaret vs. durumlarına girmeyeceğim. az çok ülke gerçekleri ortada. çok fazla irelenmeyen bir gerçek daha var. ülkemizde, hatta dünyada, cinsel ilişkilerinden tatmin olmayan kadınların öne geçilemez çoğunluğu var arkadaşlar. hayatı boyunca orgazm olamayan kadınlar var. toplumsal baskı, önyargılar vs etkilidir elbette ama partnerin hiç mi sorumluluğu yoktur bu işte? "onlar da sırt üstü yatıyor, bir bok yapmıyorlar." diyeceklere çok pis laflar hazırladım. tam bir kazanova gibi öpüşüyordun da karşı taraf şaşkınlıktan mı tepki veremedi. işteş olan bir eylemi icra ederken sadece kendi zevkine odaklanarak nasıl maksimum zevke ulaşabileceğini hayal edebiliyorsun ki? cinsellik olmadan olmaz diyen yavşaklara "beni tatmin edemiyorsun." desen kan çıkar. üstüne üstlük mahkemede "erkekliğime laf etti." diye savunma yapar, %90 hemcinsi bir hakim tarafından haklı görülür.

    len "cinsellik coh önemli" diyen yavşakların gözlerine bakınca erken boşalma probleminden tut binbir türlü cinsel sorun görülüyor. et ete değecekmiş. osbirde de değiyor annem dert etme sen. te allahım ya.

    bu arada hormonlar başına vurmuş minvalinde mesaj atmayı düşünen herhangi bir insan evladı varsa hiç zahmet etmesin. şanslı azınlık içerisinde bulunmanın gururunu yaşıyor, buradan benimle 5 seneyi paylaşan partnerime selam ediyorum.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap