3 entry daha
  • ekşi sözlüğü çığlık atma aparatı sanan yazarın feryadı.

    yasal yollardan o otele engelli asansörü aldırma hakkınız varsa hakkınızı kullanırsınız. ama burada o otelin ticari itibarını zedelemek ve otel yönetimine baskı yapmak; bir nevi topluma linç ettirmek maksatlı davranışlara girişmek bence duygu sömürüsüyle işini gördürme çabasıdır. yasal mevzuatı bilmiyorum, talebinizi bildirmişsiniz, nezaketen uygulanmalıydı ama uygulamamak şu kapital sistemde ticari işletmenin insiyatifinde diye düşünüyorum. o asansör takılsaydı "sivas hilton garden inn memnuniyeti" başlığı açacağınızı sanmıyorum.

    hilton garden'da çalışmıyorum, hilton oteller zincirinin herhangi bir parçasında bir gün dahi kalmadım, umarım iyileşme ihtimaliniz vardır ve iyileşir, ayağa kalkarsınız.

    büdüt : acımasız değilim, realist olarak yaklaştım. biraz araştırdım ama bu asansörlerin fiyatını bulamadım. elektrikle çalışmayan ve basit görünümü olan asansörler de mevcut ve fiyatının aşırı pahalı olacağını sanmıyorum. ürün alınıp karşılığında ücretsiz konaklama ve yüzme talebinde bulunulabilinir. bunu kabul etmeyeceklerini sanmıyorum.
hesabın var mı? giriş yap