2 entry daha
  • hak ettigi ilgiyi nedense gorememis cok eglenceli ve surukleyici spor animesi. amerikan futbolu hakkında zerre bilgisi, kısacık bir youtube videosu gormuslugu bile olmayan beni surukledi goturdu. hatta bu spor hakkında hicbir sey bilmemek animeyi izlerken avantaj bile olabilir, hikayeyi tahmin edilebilirlilikten kurtarıyor. kuralları bilmedigim icin beni rahat bir 10-15 defa ters kose yapmayı basardılar mesela.
    bircok spor animesi gibi ana tema "from zero to hero" fakat en buyuk fark su ki sadece ana karakter zaman icerisinde gelisip harika olmuyor. tum takım ouyuncuları sıfırdan baslıyor ve kahramanlasıyor. hatta takım zaten ilk once sadece 2 kisiden olusuyor, ortada takım yok! takımın kurulmasını izliyoruz ki cok keyifli.
    animeyi izlemek icin en buyuk sebep ise dahi, seytan, cılgın takım kaptanı, harika karizmatik manyak insan hiruma youichi. anime tarihinin en harika karakterleri listesine ilk 20den kafadan dalmasının gerekliligi yanında, benim tvde ve sinemada gordugum en iyi ve ilginc takım kaptanıdır.
    animenin tek kusuru 145 bolum yaptıktan sonra 15 bolum daha yapamayıp, kelimenin tam anlamıyla final degil yarı final yapmasıdır. manganın 241. chapter'ından baslayarak hikayenin sonu okunabilir. bu animeden esinlenilmis rugby versiyonu icin ise all out!! izlenebilir.
hesabın var mı? giriş yap