1806 entry daha
  • muhtemelen bu yazacaklarım defalarca yazılmıştır buraya ama ben de not düşeyim.

    geçen ay can sıkıntısından plus üyelik alıp başka ülkelerde durum neymiş diye yola koyuldum. isveç maceramı şuraya yazmıştım.

    (bkz: #1688069)

    gerçi burda da hayatımda sanırım iletişim kurup kurabileceğim en güzel kızın sorduğu nerelisin sorusuna türkiye diye cevap verince 2-3 saat konuştuğum kız cevap atmayı kesip eşleşmeyi kaldırmıştı sdflkj

    aklıma seul geldi ve ordan swipe'lamaya başladım. sevgili arkadaşlar böyle bir şey olamaz. gün boyu kullanmayıp sadece gece 10 dakika falan tindera girip uyudum. sabah telefonun internetini açmamla 5-6 tane eşleşme bildirimi geldi ki gayet de seçici davranıp öyle like atmıştım.

    tahran'da(iran kızları çok güzel,çok makyaj yapıyorlar,aşırı şekilde bi burun estetiği yaygın),minsk'de(slav ırkının en güzel kızlarının belarus'ta olduğu kaanatindeyim),buenos aires'de ne bileyim bir çok yerde günde en az 10 tane eşleşme almak mümkün.

    1 haftada eşleştiğim insanlardan tabi hepsine mesaj atmadım fakat 10-15 kişiye mesaj attıysam sadece 2 tanesi cevap vermemezlik yapmıştır. geri kalanlar gayet sıcakkanlı bir biçimde cevap verdi. havadan sudan 4-5 satır muhabbetten sonra hemen hepsi "seulde misin?,minskde misin?" tarzı sorular sordu ve bir şeyler yeme,içme muhabbeti döndü.

    ayrıca sadece seks amaçlı bir program olduğunu da düşünmüyorum. en azından tek başına dünyanın bi ucuna tek başına gittiysen sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışmak için faydalı bence.

    entry uzaktan beton bloğuna gibi görünmeye başladı kısa keseceğim. türkiye'de ise durum içler acısı. özellikle istanbul ve izmir'li kızlarımız gerçekten güzeller. dünyadaki bir çok lokasyona oranla bayağı güzeller ama çoğu instagramda takipçi kasıyor veya kaslı-bmw'li-yakışıklı-zengin berkecanlara pas veriyorlar.

    sırf kaç eşleşme alacağım diye istanbul'da epey bir like atıp sonuçlara baktığımda. 1 fake 1 eskort 1 tane de tinder'da kendisine atılan mesajları twitterında ifşa eden bi kezoyla eşleştim.

    yurtdışına çıkıyorsanız,sosyalleşme konusunda çekingenseniz veya canınız sıkılıp yeni insanlarla tanışmak istiyorsanız kullanmaktan zarar gelmeyecek bir uygulama.
4810 entry daha
hesabın var mı? giriş yap