• link editi:http://www.paramedya.com/…ankada-dallas-gibi-iliski

    efendim bes kisi olduklari ve maillerinden ifsa olduklari soylenen calisanlardir. tazminatsiz kovulan ekip sex e devam ediyorlar mi bilinmez ama hukuki yonden bakarsak bence ne ise iade davasini kazanabilirler ne de tazminatlarini alabilirler. normal sartlarda da zor olan bu ihtimal mevcut iktidar yargisinda imkansiza yakin.

    neyse efendim ne bankanin ne subenin ismini biliyorum ama sektörde duyulmus durumda yakinda medyaya da duser.

    edit
    kaynagin ak got mu mi kara got mu olduğunu yakinda görürsün
    hukuki edit
    bir tek bir kisinin ya da iki kişinin sube disi iliskisi calisma duzenini etkilemiyorsa elbette isvereni ilgilendirmez ama ayni subede birden fazla personelin olagan disi iliskileri calisma duzenini bozabilir.
    edit te edit
    ben serbest calisan bir avukatim subem falan yok. bosanma davsina baktigim bankaci bir muvekkilim arkadaslari ile bu konunun geyigini yaparken tazminat konusunu merak ettigi icin sormak istediginde mevzuyu ogrendim. basligi tazminatsiz fesih yonunden tartisilmasi icin actim. isci isveren ilişkisinde batida dahi bazi konularda pek esnek davranilmiyor.

    seks yerine sex yazma sebebim baslik karakter sayisi. baslik grup seks nedeniyle kovulan banka subesi calisanlari olamadi.

    vay babani gemugune editi
    adam senin subendir o minvalinden yazinca dogrusunu yazalim dedik ben avukatim ci yeni yetme de olduk. he canim ben avukatım.

    ulan ne anlama ozurlu bir yigin oldu bu sozluk. konuyu ogrenme durumunu yazdık acilin ben doktorum oldu. mevzunun tazminatsiz atilma sebebi olup olmayacagini konusalim dedik benim bankaci karim sevgilim var diyen hassas hemşire beyler geldi. evet dostlar yalan soyledim olay bankada degil bir itfaiye grup amirligunde geciyor.

    bak kardesim ne banka ismi verdim ne de sube kaldi ki bilmiyorum olana inanip inanmama durumuna degil ozel diyebilecegin bu durumun isci isveren iliskisine dair sonuclarina odaklan tartis.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap