92 entry daha
  • mevcut entryimi başka bir başlık altında yazmıştım fakat tutmadı ve işin açıkçası çok okunmasını istediğim bir şey olduğu için eski başlığından silip buraya aktarıyorum.

    "tam olarak bahsedeceğim şey kapitalizmin bir insanı ne kadar kirletebileceği nasıl boktan bir hale getirebileceği üzerinedir. senelik birkaç milyon dolar cirolu(belki biraz daha fazla) bir şirkette operasyon elemanı, satış pazarlama, dökümantasyon iş geliştirme bölümünde çalışıyorum (departman yok sömürü var, bkz aile şirketi). neyse yoğun iş temposu falan filan derken arada bir öğle yemeği yemek için fırsat bulabiliyoruz.

    bu patronun oğluyla da bir şekilde aynı masada kaldık. bu şahıs 3 yıllık ilişkisinden ayrılmış(kızı da tanırım). konuşuyoruz ediyoruz. hiç üzülmediğim kız adına sevindiğim halde laf olsun diye üzüldüm demiş bulundum.

    şahsın cevabı şu oldu: çok takmıyorum ya görüştüğüm bir kaç kişi var şimdi. gerçi bu full paketti(!!) (bu full paket lafını defalarca kullandı.). full paket tanımına giren şeyleri sayıyorum. "çok güzeldi, iyi sevişiyordu, yanıma yakışıyordu, ev temizliyordu, yemek yapıyordu, ortalığı topluyordu, kıskanmıyordu". ayrıldığı gün instagramda story'e gece takıldığı mekandan video vs. eklemiş. bunları bana dertleşmek için anlatıyor.

    esas göt oğlanı benim ki önümdeki tabağı o herifin suratında parçalayamadım. senin için kadın bunlardan ibaret bir şey mi yavşak diyemedim. işten atılırız başımıza iş gelir ot bok püsür.

    gel gör ki bu adamın etrafında gezen bu adamın rahatlıkla tanışıp ilişki kurabileceği bir sürü kız var. bu kızlarda güya üni okumuş belli bir seviyeye gelmişler falan.

    çok açık bir şey söylüyorum aman paralı olsun iyi giyinsin yanıma yakışsın diye kadınlar tam da bunun gibi göt oğlanını hakediyorsunuz. gidin bunlarla birlikte olun ertesi gün arkadaşlarına sizinle nasıl birlikte olduğunu detaylı bir şekilde anlatsın! hatta sizinle işi bittiyse çevresindeki diğer erkeklere paslasın.

    kızıyorum çünkü bu herifi bu hale getiren bu lanet düzen. bir de bu lanet düzene teslim olmuş aptal sürüleri. bunun farkında olup bu pisliği kabul edenler de bok yesin!!!"
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap