21077 entry daha
  • nihayet 7. sezonun ilk 2 bölümünü toplu şekilde izleme şansına eriştim.

    --- 7x1 spoiler ---

    -sayın hocam okurlarımız diyor ki aryanın yaptığı caiz midir ?

    + şimdi howlingciğim arya konusunda çok spekülasyonlar döndüğü ortada, yok efendim arya bokunu çıkarmış yok efendim çok kutsal bir öğretiyi kendi çıkarları için kullanıyormuş bunlar hikaye geçin bunları. yahu daha birinci sezonda açıklamadılar mı ? ejderhalı orspuyu yılanın başını küçükken ezeceksin diye öldürmek için bu adamları tutsak mı diye akıl yürütmediler mi ? faceless man bildiğin paralı suikastçı işte. tabi evet kendi içlerinde kapalı bir kutu gibi görünseler de adamlar bu işi para için yapıyor. bu adamlar bu yetenekleri ilk keşfettikleri dönemlerde kutsallıklarına bir şey diyemeyiz ama zaman geçtikçe gruplarına her katılan insanlarla yozlaşmaya uğramışlar. arya'ya dönecek olursak yavrucağın babasının kellesini aldılar, ondan önce minik kardeşini kötürüm ettiler, absini annesini katlettiler, ablasına tecavüz ettiler, bir diğer küçük kardeşini kalleşçe okla öldürdüler -tabi o kardeş maldı ama konumuz o değil-. yani o sebeple arya'nın yaptığı caizdir helaldir arya'nın yolunda ilerleyenler de şehit mertebesine kavuşacaktır evelallah!!!
    - açıklamanız için teşekkür ederiz hocam. şimdi reklamlara giriyoruz...

    kral jon snow'un herkes tarafından desteklenen kararları, oldtown'daki boklu* sam ve özellikle favorim olan clegane sahneleri sezona giriş bölümleri açısından en iyi giriş bölümüydü.

    ama bir sahne vardı ki o kadar gereksiz olmasına rağmen nedense üzerinde çok durmama neden oldu
    .
    daenerys'in dragonstone'a adım atması sahnesinde en çok dikkatimi çeken noktaydı. kadın bildiğin topuklu giyiyordu birde öyle eski çağ tarzı topuklu ayakkabısı değil bildiğin dolce gabbana sponsorluğunda kumsalda gezinmelik yüksek topuk giymişti. diziye böyle para yağdıran sponsorlar oldukça kahbe bizans'da dövüşün ortasında geçen uçak misali westeros semalarında gezinen bir boieng bile görmemiz olasıdır.

    --- 7x1 spoiler ---

    --- 7x2 spoiler ---

    ve evet aylardır beklediğimiz uğruna nasıl yapacaklar diye youtube kanallarında tartışmalara yol açan o mükemmel sahne geldi çattı. afrika dere kurbağası suratlı avını yıllardır sinsice sabırla dikizleyen grey worm missandei'yi bir güzel dilledi evet dilledi . elde olmayan sebeplerden ötürü hayatına gaz pedalsiz devam eden grey worm sadece debriyaj görevi üstlenen dili vasıtasıyla vitesi 1'e takılı halde işini halletti. kendisini tebrik ediyor aynı tepkiyi lord varys'den de bekliyoruz.

    daenerys'in, jon'un yabaniler ve kuzey lord'larını birleştirip güçlü bir kuzey ittifakı yarattığını öğrenmesiyle jon'u daha göremeden etkilenmesi olsun, darbeci sörsinin iftiralarına kanan lord tarly olsun, o kadar adam öldürüp kuzeyin tekrar stark'ların hakimiyetinde olmasını öğrenememiş duygudan arındırılmış arya'nın yuvaya dönmeye karar vermesi olsun, önceki bölümde ki boklu sahneler yetti derken birde jorah mormont'un iltihaplı sahnelerine taahmül etmemiz olsun, tam grey worm bölüm içi seks kotasını doldurdu derken yara ile ellaria'nın halvetine şahit olacaz diye heyecanlanırken kapıyı çalmadan giren anne misali taktik maktik yok bam bam bam diye allah ne verdiyse yardıran euron olsun bu bölüm baya güzel olmuş lan

    --- 7x2 spoiler ---
21186 entry daha
hesabın var mı? giriş yap