875 entry daha
  • sesi çok güzel, hakkını yememek gerek.

    kendisi güzel ( bu alakasız bir tespit de olsa doğru)

    şarkısı güzel mi? cevapsız şey pek iyi olmasa da yeni şarkısı bence gayet güzel, en azından kendine müziğin kraliçesi diyen hande yener demet akalın şarkılarına bin basar.

    kız akıllı mı? onu bilemem. ama düzgün birine benziyor. bir insan 16 yaşında selda bağcan'a haluk levent'e falan hayranlık duyuyorsa bence yaşıtlarından ileridir. boş beleş biri olduğunu sanmıyorum.

    ego meselesine gelecek olursak, ben bir öğretmenim ve geliri iyi olan ailelerin çocuklarını okutuyorum, o yaştaki o popüleritedeki bir çocuğa göre mütevazi bile sayılabilir.

    ailesi arkasında ve ben kötü yola düşeceğini falan zannetmiyorum, okulunu okuyor, müzik dışında başka hedefleri falan da varmış bildiğim kadarıyla.

    eğer birilerini zırt pırt ekranlarda göreceksek, birileri bu sektörden para kazanacaksa en azından bu kız gibi yetenekli olanlar kazansın, başarılı olsun. hülya avşarın selülitleri her pazar magazin programlarında gözümüze sokulurdu, ya da petek dinçöz- can tanrıyar'ın o korkunç ilişkisi ideal ilişki diye tanıtılırdı bize. bunlardan bıkmış bir 90lar çocuğu olarak aleyna tilkiyi zevkle izler ve dinlerim. kız iyi abi, dalga geçiliyor falan ama çok daha iyi yerlere gelebilir. bence bu kadar boklanması anlamsız.
2322 entry daha
hesabın var mı? giriş yap