4 entry daha
  • katılımcı sayısı günde 10-15bin civarı artan, gerçekten gelişip güçlenebileceğine inandığım oluşum. üstteki arkadaşın da dediği gibi tüm crypto para birimleri dalgalarını kaçırmayı başarmış biri olarak bu sefer fırsatı yakalamış hissettiriyor. henüz piyasaya açılmadan bile referans sistemi ve diğer yöntemlerle size token kazandırması da avantajı. bitcointalk forumunda açmış oldukları başlığı da okuyarak ekstra token kazanma yöntemlerini de öğrenmiş bulunmaktayım. bunları şu şekilde özetleyebilirim:

    -twitterda @wcxoffical hesabını takip ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmak (bu yöntem şu an için yoğunluktan dolayı durdurulmuş ama yeniden aktive edilmesi ihtimaline karşı burda tutuyorum)

    -hangi tür crypto para birimlerinin wcx üzerinden ticaretinin yapılmasını talep ettiğinizle ilgili anketi doldurmak

    -ve eğer ingilizce dahil herhangi bir yabancı dilde bir yetkinliğiniz varsa 1000 token'a kadar kazanabileceğiniz çeviri bölümüne katılabilirsiniz.

    dipnot: kendi açıklamalarına göre halka açılırken 10 token yaklaşık 1 dolar değerinde olacak. yani sadece çeviriden,ki çok karışık şeyler değil, 100 dolara kadar kazanabilirsiniz.

    edit: referansım olarak üye olmak isterseniz: https://wcex.co/?ref=lg5lgmjk
    yok efendim banane derseniz: https://wcex.co/
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap