aynı isimdeki diğer başlıklar:
312 entry daha
  • hakkında yapılan eleştirilere bi tarafla gülmek isterken gülünç duruma da düşmemek gerekir.

    tamam, dizinin keyfini alamamış, aksi, somurtuk kişiler "hata bulacam, kulp takacam" deyü kastırıp "adam yemiyo içmiyo, sıçmıyo, çişe giderken bilem görmedik. olur mu la böyle dizi." diye üfürükten sallıyorlar. eyvallah. "ama onlar federal ajan, sıçmama eğitimi almışlar" diye taşağa sarmak yerine oturup ciddi ciddi cevap veriyorsan ofsayta da düşme bari birader. ne demek "her bölümde 4 dakikadan oluşan 4 reklam arası var, bu da eder 16 dakika. çarpı 24, eşittir 384 dakika. seyircinin görmediği bu 6 buçuk saatlik vakitte her haltı yiyebilir bizimkiler"...

    demeyin böyle, güldürmeyin kimseyi kendinize. bu iddianın cevabı bu değil, olmamalı, olamaz da. düşünebiliyor musunuz, cek helikopterle adam kovalarken 4 dakikalık reklam arası girdi. hemen inişe geç - en yakın kafeye koş - çatır çatır afedersiniz sıç - sonra gene uçuşa geç. 4 dakikada ne sıçabilirsin ki? boku yarım kaldıysa bir sonraki reklam arasını bekleyip taksit taksit mi sıçacak adam? ayrıca boku yarım kalan, götü kaşınan bi adamdan vatana millete hayır mı gelir?

    - ceeek, çabuk olm, reklam bitiyor.
    - geldim geldim

    sonra bi bakarız ki arkadan tuvalet kağıdı sarkıyor. beni de sıkboğaz etseler donsuz bile çıkabilirim bi sonraki sahneye.

    hayır yani, sanki dizi boyunca bir adamı aralıksız gösteriyorlar da 4 dakikaya hapsettik görünmeyen kısmını. cek var, palmer var, toni var, terörist var, kaltaklar var, kurbanlar var derken en baba adama bile bölüm başına 10-15 dakikadan fazla düşmüyor.

    - ceeek, hadisene olm, reklam bitiyor.
    - çok pis cırcır olmuşum çes, yönetmene söyle palmer, mişel falan koysun bol bol. oy oy!

    hikaye itibariyle özel işleri görmeye vakit bulamamak ise kastedilen, cek için zor olabilir tabi. ordan oraya sekerken sıçmaya vakit bulamayabilir ama bir palmer akşama kadar masa başında oturuyor. reklam arası süresinde ya da cek'in, teröristin, toni'nin, mişel'in ekranda olduğu süre boyunca bir fil kadar bile sıçabilir. hem de en first shit'inden.

    uzattıkça boku çıktı, farkındayım.

    bi de ne götünü tutamayan milletmiş bunlar ki kurgu hayatlarında bile sıçmaya zaman ayırmalarını bekliyoruz.

    bizim de milletin götüne bu kadar takmamız enteresanmış vesselam.
829 entry daha
hesabın var mı? giriş yap