7 entry daha
  • ilk kez bir turnuvaya takımlar hakkında hiç bir fikrim olmadan giriyorum. ne kadrolar hakkında bir fikrim var, ne de bu kadroların uyumları hakkında. eg liquid og lafları geçiyor ki eğer böyleyse geçen seneden çok da bir şey değişmemiş demektir.

    madem seçeneklerimiz bunlar, kuroky kardeşimizin takımı liquid'i seçiyorum ben de. bu kadar iyi bir oyuncu olup da bir international zaferi yaşamadan kariyeri biterse üzülürüm bu bücür alman için. eg artık itici geliyor. aldılar yani daha önce, bir daha almalarına gerek yok. tim sikrıt dünyanın en itici reisi papi'den dolayı oldum olası mesafeyle yaklaştığım bir ekip. og 'den zaten ziyadesiyle nefret ediyorum. çinlilerden biri de lütfen almasın rica ediyorum. ha gönül ister ki virtus pro gelsin, o efsane aksiyon oyunlarıyla tokatlaya tokatlaya aegisi doğu avrupaya getirsin ama hayal bu galiba.

    velhasıl kadroya şöyle bir baktım şimdi; kuro, matumbaman, miracle, mind control, gh. gh yeni herhalde hatırlayamadım ama diğer 4'lü ti almayacak ekip değil. go go liquid o halde.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap