5 entry daha
  • eğer dertsiz başına dert aramıyorsanız hiç bulaşmayın derim.

    13 nisan 2016 tarihinde başka bir üyeden zone club brandium aile üyeliği devraldık.önceki üyenin 32 aylık aile üyeliği kalmıştı. uğur sağır isminde satış şefi tarafından devir işlemi yapıldı. önceki üyenin 2400tl üyelik borcu vardı onu da nakit olarak ödedim ve makbuzumu aldım. bir miktar da önceki üyeye ödedim. eşimle beraber parasını peşinen verdiğimiz 32 aylık üyeliğimiz oldu.

    16 kasım 2016'da 6.174tl borcumuzun olduğunu kredi kartından tahsil edilemediğine dair sms geldi. hemen arayıp bunun ne olduğunu sordum. size döneceğiz dediler ve aramadılar. daha sonraki gün aradım. yine aynı cevap. ısrar edince lütfedip ilglendiler. sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu herhangi bir borcumun görünmediğini söylediler.

    mayıs 2017'de salona girerken turnikede kartınız geçersiz uyarısı verdi. sebebini sorduğumuzda sistemde borcumuzun göründüğünü söylediler. nasıl olur biz peşin ödeyerek üye olduk dedik. gökhan uçar adında bir danışmana durumu anlattık. makbuzun fotokopisini istedi. konuyla igileneceğini söyledi.bize geçici kart verdiler. ertesi girişimizde yine giremedik. gökhan bey yine konuyla ilgilendiklerini, ilglili kişileri bilgilendirdiğini söyledi. açıkçası ondan sonra hevesimiz kalmadı. o günden beri hiç gitmedik.

    bugun arcan hukuk firması diye bir yerden arandım. zone brandium'a borcumun olduğunu bugün haciz işlemi başlatacaklarını söylediler. zone'dan arayıp aramadıklarını sorduler. kimsenin aramadığını söyledim. siz onlarla iletişime geçin dediler. hemen zone brandium'u aradım. telefondaki kişi çok meşgul olduğunu konuyla daha sonra ilgileneceğini söyledi. bunun üzerine kalktım oraya gittim. orada da yetkili kimse olmadığını söylediler. durumu tekrar tekrar anlattım. tekrar elimdeki makbuzun fotokopisini aldılar ve konuyla ilgileneceklerini söylediler. şimdi arıyorum cevap veren de yok.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap