• birkaç gündür yaşamakta olduğum ve adını tam koyamayıp içinde muhasebesini yapsam da farklı bir duygulara beni savuran bilinmezlik halidir.

    neredeyse beş yıldır aynı iş yerinde, aynı bölümde çalışıyoruz ve ne olduysa birkaç ay önce oldu. bir elektriklenme gelişti. daha önce sezmiş miydi ona ilgimi bilmiyorum ama birkaç gündür eyleme dökmekteyiz bu işi.

    ben iş yerimden olmasa da ilişki yaşamak konusunda tecrübeliyim ama adam öyle değil. yani onunda karşı cinsle ilişkisi oldu. kıskanılası bir yakışıklılığı var ve yalnız kalması düşünülemez.

    sadece şu anki durum çok farklı. hem uzun yıllardır iş arkadaşı olmamız hem de, benim de erkek olmam, onun için çok yeni deneyimlediği bir durum. etrafı kadınla hem de kendisiyle yatmak için can atan kadınlarla dolu bir erkek için bu yeni durum bir hayli sindirimi zor sanırım.

    onunla uzun uzun bu konuyu konuşuyoruz. onun içini dökmesini sağlıyorum. bu durumun hayatın farklılıklarının güzel bir göstergesi olduğunu söylüyorum.

    sınırları aşmadığımız ve ilişkimizi kendi aramızda yaşadığımız sürece sorun yok diye düşünüyorum. bilmem yanlış mı yapıyorum ?
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap