7 entry daha
  • 210 tl ye bulup aldığım e sigara (smok un resmi web sitesinden seri numarası karşılaştırdım gerçek çakma değil bu kontrol mekanizması çok mantıklı olmuş)

    bugün kullanmaya başladım. bi hafta sonra yorumlarımı yazarım. 25 watta kullanıyorum şu an. ben öğle yemeğinden sonra illaki 3 dal camel yakan birisiyim. bunla beş on dakka takıldım arkadaşlarla muhabbet sırasında. sigara ihtiyacımı kesti. (tabi bu bugünkü psikolojimle de alakalı olabilir o kadar para verdim.)

    umarım uzun süre düzenli kullanırım ve beni de sigaradan soğutur.
    ve umarım iki gün sonra hevesim kaçıp bırakmam, pakete geçmem yine.

    yaklaşık 2 ay sonraki edit: 2 ayı geçti hiç paket almadım. alkolün yanında kesinlikle kesmiyor arkadaşlardan bir iki dal otlanıyorum.
    alkol içeceğim zaman, onun dışında kesiyor. sakın abanmayın buna, başlayın ama bunu da yavaş yavaş azaltmaya çalışın ki bitsin gitsin. ben şu an onu amaçlıyorum. 0,3 nikotinli likitler kullanıyorum. kontrol altında tutuyorum. şimdilik herkese tavsiye ederim efenim.

    edit: son iki haftadır ne dolu ne boş ne de elektronik sigara hiç birşey içmiyorum. arada canım çok çekiyor ama tutuyorum kendimi. bir tek alkollü ortamda içen arkadaşlarım varsa dayanamayıp bir iki dal içiyorum ama o kadar. onun dışında hiç içmedim. darısı başınıza
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap