1268 entry daha
  • fenerbahçe'den sunderland 7 milyon €, oyuncu da yıllık 4 milyon € talep etmişti. beşiktaş oyuncuyu kiralık istedi, oyuncu da insiyatif alarak "yıllık ücretimi istediğiniz kadar düşürün, yeter ki bonservisimi alın" dedi. yıllık alacağı 2,2 m. € civarı bir ücret. sunderland'le de görüşmeler ağustos'a bilerek sarkıtıldı. oyuncunun tek ciddi talibi olmasının rahatlığıyla beşiktaş, makul bir bonservis bedeline oyuncuyu transfer etti.

    fenerbahçe'nin son anda devreye girdiği haberleri gerçeği yansıtmıyor. ahmet ercanlar ve saz arkadaşlarının, fenerbahçe taraftarının gazını almak için pompaladığı şeyler. oyuncu beşiktaş'a gelmek için her şeyi yaptı. hayırlı uğurlu olsun.

    rotasyonun nasıl olacağı konusunda soru işareti olanlar var. geçen yıl bir çok maçta vincent aboubakar kanatta oynadı. hatta hiç kendisine uymamasına rağmen anderson talisca bile denendi. beşiktaş'ın hücum planı sosa-gomez ikilisi gittikten sonra kanattan işliyor. dolayısıyla kanatlar beşiktaş'ta en yıpranan oyuncular oluyor. ricardo quaresma, ryan babel ve jeremaine lens üçlüsü eşit şans bulacaktır bana göre. ortalama 50 maça çıkıyor beşiktaş senede. orkan çınar da pek çok maçta dakika alacaktır. iyi dönen bir gökhan töre bile ancak orkan çınar'la forma yarışına girebilir gibi gözüküyor.
2570 entry daha
hesabın var mı? giriş yap