3 entry daha
  • saçma rüyalar başlığına bir kaçını yazmıştım ama biraz da örnek haricinde biraz da işin iç yüzünü fularımı takıp anlatmak istediğim durum.

    kabus derken kasıt ne, o önemli.

    eğer kabustaki durum sizin korkunuzsa onunla yüzleşmemek için uyanıyorsunuz bilerek veya bilmeyerek.

    eğer kabusunuzun nedeni onun kötü olduğu değil gerçekleşemeyecek kadar iyi olduğunu düşündüğünüzden bilerek veya bilmeyerek buna son verip güvenli, yarak hayatınıza devam ediyorsunuz.

    bilinçaltı düşman değil, onun eylemleri belirsiz ama o belirsizliğin kaynağı da sizin fark edemediğiniz düşünceleriniz.

    freud ve onun yolundan giden öğrencilerinin yaptıkları rüya yorumları veya hipnozlar gerçek değil. sikimsonik dizilerdeki saat sallamadan çok daha fazlası.

    o rüyayı analiz edeceksiniz, altınıza yapmadan. ha tabi uyandıktan sonra baktınız gerçekten çarşafı bok götürüyor o zaman önce onu bir yıkayın sonra düşünün sizce neden böyle bir rüyayı böyle bir zamanda gördüm. bu rüya bana ne anlatmaya çalışıyor; daha doğrusu bilinçaltı nasıl bir mesaj yolluyor bana.

    ha bunu çözdükten sonra isterseniz o saat sallama olayını başkalarına yapıp para kazanabilirsiniz hem de bu işi artık bilerek. belli mi olur gerizekalı yönetmenleri ikna edip psikoterapi hakkında onlara danışmanlık yapıp bir de oradan da para kazanabilirsiniz.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap