• edit1: ifşa olmuştur (bkz: #70024729)
    edit2: söylenene göre plaka 07 jn 433 değil 07 jh 433
    edit3: http://www.hurriyet.com.tr/…n-flas-gelisme-40542592 burada fotoğrafı verilmiş. bu kişinin bir diğer huyu da yalancı olması. emniyete verdiği ifadede "köpeklerin arabasına saldırdığını ve köpeğin ayağını ezdiğini" söylemiş.

    http://www.sozcu.com.tr/…i-adini-koyamadik-1962203/
    http://www.hurriyet.com.tr/…ucunun-pesinde-40541787

    antalya'da kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, kullandığı hafif ticari aracı önce yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne sürdü, sonra birisinin başının üzerinden geçerek ezdi. güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan insanlık dışı olayın ardından sürücü kaçarken, polis onu bulmak için çalışma başlattı.

    kepez ilçesi’nde güvenlik kameralarına yansıyan olay, 17 temmuz’da meydana geldi. görüntülerde, yükseliş mahallesi’nde 07 jh 433 plakalı hafif ticari araçla seyreden henüz kimliği belirlenemeyen sürücü, kasise geldiğinde hızını düşürerek geçiyor. sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen bir köpeğin üstüne sürüyor. bu köpek kaçarak ezilmekten kurtulurken, diğer bir köpek aracın peşinde koşmaya başlıyor.

    bunu fark eden sürücü, sola manevra yapmak yerine aracı köpeğin üzerine sürmeye devam ediyor. başı aracın sağ ön tekerinin altında kalarak ezilen köpek telef olurken, sürücü hızla kaçıyor.
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap