3 entry daha
  • konusunu sevenlere, cok buyuk beklentisi olmayanlara, guzel bir filmdir.

    --- spoiler ---

    o degil de o tek doz siringa artik ne mikim viruse care bilemem ama bu kadar pislikten sonra bence her turlu geberirsin.

    film guzel dedik ama bir takim sacmaliklar sunlardi:

    -o enfekte eleman yuzunden anladik bardaki herkesi olduruyorlar, ama herif neticede elli bin tane insan icinden gecmistir oraya gelene kadar. (hadi cok takilmayalim, belki bu bar benzeri bir kac tane daha operasyon vardi diyelim, olabilir)

    -diyelim ki bu risk cok buyuk, oyle lastik yakalim, sonra girelim filan sacma. sen daha dakika 1'de 2 kisiye head shot cekecek kadar gemileri yaktiysan, filmin daha 10. dk bitmesi lazim.

    -bodrumda yangindan kurtulmalari bence abes. hadi onu da bardaki yangin cinayetleri saklamak icin kisaca cikarip hemen sonduruldu diyerek gecistirelim.

    -bodrumdan yukari cikinca gene kimsenin farketmemesi bunalari sacma. dedigim gibi bu kadar radikal kararlar verecek kadar ciddiyse durum, bir kere oncelikle bodrumda da bulurlar bunlari, hadi bulmadilar, en azindan bodrumdan yukari cikanlari farkederler.

    -keza, durum bu kadar kritikken sanirim kanalizasyonlar da tutulur. hepimizin aklina ilk gelen sey o zaten boyle hapis kalmalarda, devlet mi dusunemeyecek bunu.

    -hadi herseyi gectim, su kumarbaz kari kendini oldurdukten sonra kalan 3 kisi 3 siringayi aliyor. sonra ses duyuyor, noluyor la diye sese dogru gidiyor. hic bir mantik o raddeye kadar siringa icin birbirine girmis bu 3. kisinin daha siringayi alir almaz saniyesinde kendisine vurmamasini aciklayamaz. gerekirse kosarken vurursun amk.

    -bu arada filmdeki enfekte kendine vurmadi mi siringayi, bence vurdu ama ise yaramadi. yani birseyi kacirmadiysam bizim hatun da buyuk bir enfeksiyona sebebiyet verebilir (devam filmi hazir yani gerekirse).

    --- spoiler ---
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap