6 entry daha
  • abd icerisinde cidden buyuk sikinti.

    1 hafta once arabama carpan elemanla bilgilerimizi degistirdik. onun sigortasinin benim arabamin hasarini karsilamasi gerekiyor. butun fotograflar ve iletisim numaralari halledildi. hala bir ses seda yok.

    bugun sigorta sirketini ariyorum bana dedikleri sey "size carpan kisiyle konusmamiz ve onun size carptigini onaylamamiz gerekiyor. fakat kendisine bir turlu ulasamiyoruz" oldu. yani eger birine carparsaniz ve telefonlarina cevap vermezseniz is burada tikaniyor.

    sonra tasak gecer gibi bana "eger sizde numarasi varsa lutfen bizi aramasini soyleyin" diyorlar. sanki benim isim o.

    isin en komik kismi bana carpan adami arayip sigorta sirketinin onunla konusmasi gerektigini ama kendisine ulasamadiklarini soyledigimde adamin cevabi oldu.

    "1 haftadir beni arayan kinse olmadi"

    hani bunu yaziyorum bilin sistemin bozuklugu sadece orta dogu ya da afrika'da yok. losangeles'in orta yerinde de boyle yavsaklar var. sigorta sirketi sirf benim zararimi karsilamamak icin adami aramiyor. sonra bana "kendisine ulasamiyoruz" diyor. anasini bacisini siktigimin cocuklari. 5 kisiyle sigorta sirketi kurup boyle adam sikmeye calisiyorlar. sonra da elin meksikalisi gidip ucuz diye bu yavsaklardan sigorta yaptiriyor. orospunundogurduguanasibacisisikismispicinevlatlari.

    oh be rahatladim amk.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap