1 entry daha
  • siz siz olun borcunuzun bu şirkete düşmemesi için hiçbir bankaya borçlanmayın. çünkü piyasadaki diğer varlık yönetim şirketlerinden 1000 kat daha beterdirler. borcunuzu ödemek istersiniz, ararsınız; 1000 tane prosedür çıkarırlar. önce indirim yapmaya yanaşır, sonra bir yerlerde küçükte olsa bir hisseniz olduğunu görünce, tapunuzu (evinizi barkınızı) elinizden almak için borcunuzda indirime yanaşmaz ve almaları gerekenden çok daha fazlasını alabilmek adına ellerinden geleni yaparlar.

    parası olmadığı için senelerce borcunu ödeyemeyen insandan, tapuya gidip 200 liralık takyidat belgesi almasını isterler. (oysa borcun kendisi ise zaten 2500 liradır)

    müşteri memnuniyetinden bahsettikleri ise şudur: gerçekten yardımcı olmaları ve indirim yapmaları için kanser hastası olmanızı ve bu hastalığınızı da belgelerle onaylamanızı beklerler, kanser olduğunuza inanırlarsa borcunuza bir indirim yapma imkanları ancak doğabilir... kanserliye yaptıkları indirimi, kansersizden fitil fitil çıkardıkları için ise, hiç zarar etmezler!.......
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap