3 entry daha
  • doğal beslenme şehir hayatında oldukça zordur. birçoğumuz yediklerimizde eski tatları alamıyoruz malesef. leyla bakkala geçenlerde bir yerlerde denk geldim. bal paylaşılmıştı ve görüntü muhteşemdi. kokusunu tadını çok merak ettim hemen eşime söyleyip sipariş verdik tatilde olduğum için kendisi aldı ve ilk tüketimi ardından balı öve öve bitiremedi (kendisi bal konusunda biraz gurmedir efendim).

    hafta sonu yanımıza yazlığa geldiğinde bal, tahin ve tahin helvası getirdi. cidden hepsi harikaydı diyebilirim. eğer market ballarından tüketiyorsanız o tükettiğiniz fabrikasyon bala artık bal demeyeceksiniz, buna da eminim. leyla bakkalım balında binlerce çiçek kokusu barındırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. eğer alırsanız tüketmeden evvel o kokuyu mutlaka koklayın.

    özellikle kızım tahin helvası bağımlısı diyebilirim sabahları "helva ver" diye gelir yanıma ki bu helva şekerle yapılmamış üzüm peltesi ile tatlandırılmış ki rafine şeker tüketmeyenler için ayrıca bonuslu bir helva olmuş . şimdi diğer süt ürünlerini merak ediyorum tatil bitince ilk işim onları da denemek olacak .
    doğal üretimle iş yükünün artması ve alınan verimin modern tarıma karşı daha az olduğu doğal, organik tarımla uğraşan insanları takdir edin edin ki sayıları çoğalsın duyurun ki herkes faydalansın.

    sağlıklı bir yaşam ve nesiller için topraklarımıza, tohumlarımıza ve bizlere bu doğal besinleri ulaştıran emektar insanlara sahip çıkalım. bugün organik tarıma her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu ilerleyen günlerde farketmeniz geç olabilir.

    ayrıca leyla bakkal sahibine en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. her aşamada son derece ilgili ve bilgiliydi.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap