• tam gaz sürdürülen operasyondur.

    üniversiteye yeni gelen dişi kişisi arkadaşlar soruyorlar hep "gece dışarıya çıksam sorun olur mu?" diye. hayır arkadaşım olmaz. şakirpaşa ve benzeri bir muhitte ikamet etmiyorsan kimse bir sikim demez sana. ne konyadaki gibi başın açık diye laf atarlar ne de diğer iç anadolu güruhunun yaptığı gibi ramazanda dışarıda su içtiğin için üstüne yürürler. geceleyin peşine takılan en ufak sapığı bile herhangi bir tekel bayisine girerek defedebilirsin, seni kendi bacıları gibi korurlar. adanalılar kırıktır, küfürbazdır hatta allahla aralarında çoğu zaman yaratıcı-yaratılan ilişkisinden daha farklı birşey döner ama kesinlikle bağnaz değildirler.

    barajyolunda saat akşam yedide elinde bi şişe birayla dolaşabilirsin. o kadar.

    iddia ediyorum adana türkiyenin en açık fikirli, en metropol, en hoşgörülü köyüdür.

    edit: bu edit aşağıdaki konya sevicisi arkadaşa geliyor. açıkçası adanada ne ramazanda su içerken bana tip tip bakan, omzuma gelen saçıma laf atan hacı sakallı dedeler ne de başı açık gezen anneme ıslık çalan keko tipli orospu evlatları oldu. bunlar konyada oldu mu? evet. evet oldu. bilmesek inanacağız aq.
    bir de kimse kendi şehrinde uyuşturucu ticareti ve kullanımı sıfırlanmış da adanada refüjde hint keneviri yetiştiriliyormuş, adana kebabın yanında bi dal da bonzaili sigara ikram ediliyormuş rolü kesmesin komik oluyor.
    saygılar.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap