50 entry daha
  • dikkatle takip ettiğim ve şimdilik içeriklerinden taraf olma gayreti içinde olmadıkları çıkarımı yaptığım oluşum. böyle bir oluşumun objektif olup, objektif kalıp çok çok başarılı olmasını istiyorum. bu şekilde habercilik yapılıp başarılı olunabileceğini ve olunamayacağını göstermesi açısından. bizim memlekette tutar mı bilemem, çünkü sahtekarlığın her türlüsü çok yaygın ama kime sorsan en doğru kendisi. muhalifi de yandaşı da çok benzer profilde aslında bu yönden. bu oluşumu kuranlar hangisinin ayağına bassalar diğer taraftan olmakla suçlanacaklar. ama objektif olmak tarafsız olmaktır, muhalif ya da yandaş gözetmeden göte göt demektir. fazla takılmamak lazım yani.

    birilerinin uşağı olup olmadıklarını anlamak için ilk merak ettiğim finans olayını nasıl çözdükleri oldu. ekonomik şeffaflık ilkesinde destekçilerimiz kısmında yer almaktadır demişler ama öyle bir kısım sitede yer almıyor ya da ben bulamadım.

    kendilerine vesile ile sesleniyorum; finansal sıkıntı varsa en azından yasal çerçevede isteğe bağlı ücretli abonelik (ücretsizden içerik olarak farkı olmayan), bağış vb. bölümü oluşturun. bir şekilde ekonomik özgürlük objektiflik adına orta uzun vadede şart. kendinizi bozmadığınız sürece ben desteklerim misal. finansal sıkıntı yoksa da ekonomik şeffaflık ilkenizin gereğini yerine getirin.
432 entry daha
hesabın var mı? giriş yap