1 entry daha
  • istenildiği takdirde saçın zeytinyağlı sabunla haftada bir kere yıkanması ile gerçekleşebilecek durum.

    tabi herkeste aynı şekilde işlemeyebilir ama zeytinyağlı sabunun besleyici olmasından dolayı olsa gerek, oldukça hızlı uzatıyor. ancak çoğu kişi saçın yıkamadan sonra keçe gibi olduğunu falan söylemekte. iki sene evvel ilk yıkadığımda bende de öyle olmuştu ancak sonradan bir daha karşılaşmadım o durumla.

    haftada bir kere dedim ancak bu periyot da kişisel olarak belirlenmeli. zeytinyağlı sabun yıkadıktan sonra kısa sürede direkt kurutuyor saçı ancak sonraki günler içerisinde çok hızlı yağlanmasına sebebiyet verebiliyor.

    ben saçımı üçe vurduğum dönemde çabuk uzamasını istediğim için zeytinyağlı sabun kullanmıştım ve verim aldım. ancak bunu şu şekilde yaptım. örneğin haftada üç kere saçımı yıkıyorsam (2 duş + 1 sadece saç yıkama) duş esnasında tek duş için 1 kere zeytinyağlı sabun yapıp sonra 1 kere de birazcık şampuan kullanıyordum. daha sonraki iki yıkamada ise zeytinyağlı sabunu bir dahaki haftaya kadar kullanmadan, sadece birer kere şampuan kullanarak yıkıyordum. böyle böyle iki-üç ayda 6 santime kadar uzadı ki arada bir kere de berbere gittim.

    yazdıklarım yalnızca kişisel deneyimdir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap