2 entry daha
  • bir daha starbucks'a gidenin ta amk dedirten belgesel olmuştur. ağlamaklı oldum bitene kadar. gözünü para hırsı bürümüş howard schultz denilen karton kahvecinin key arena küçük, kar edemiyorum, içinde para kazanabileceğim ''renovation''lar yok, diyerek halktan para istemesiyle olayların fitili ateşlendi.

    bu kurukahveci daha fazla para kazanamıyor diye halkın yeni yapılacak arenanın parasını vergileriyle ödemesi kadar bencilce ve adice bir teklif olamaz. en nihayetinde zarar ediyor diye önüne gelen ilk redneck'e sattı koca takımı kı o da clay bennett denen yalancı orospu çocuğu. takımı satın aldığı günden beri seattle kalacağız deyip, emaillerinde stern'e ve diğer ortaklarına takımı nasıl oklahoma'ya taşıyabiliriz diye soruyordu bu iç güveysi.

    yazmaya devam ettikçe sinirleniyorum, resmen bir şehrin tarihiyle ve duygularıyla oynadılar ve bunu tüm nba (paul allen ve cuban hariç) destekledi. bu aralar adam silver'ın expansionda ilk katılacak takım seattle demesi bence günah çıkarmaktan başka bir şey değil. okc'den zaten haz etmezdim, şimdi en nefret ettiğim takımların başında geliyor.
hesabın var mı? giriş yap