1 entry daha
  • zorunlu ön edit: ne yazık ki birçok yazar içeriği okumadan, sadece başlığa bakarak entry girmiş. arkadaşlar, biz sizin takımınıza bok atma derdinde değiliz. basit bir örnekle; havuz başında keyif yapan igor tudor'u gizli gizli görüntüleyen medya'ya ve oluşturduğu aptal saptal algıya dikkat çekmek için kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. bu bi örnek. sizin takımlarınızla bi işimiz yok bizim. ikincisi, bu yazılanları size yazmadık. siz cevap verin diye hiç yazmadık. biz ekşi sözlüğün gücünü kullanıp insanların bilinçaltına bu ülkedeki satılmış organlar hakkında sinyal göndermek istedik. rahatsız oluyorsanız engelleyebilirsiniz. üstüne alınıp afra tafra yapmanıza gerek yok. futbola, şampiyonluk sayılarına girenler olmuş. futbol sözlükte değil sahada oynanır.

    ekşi beşiktaş tribünü üyelerinden biri olarak altına imzamı attığım manifestodur. sadece beşiktaş’ın değil, bütün takımların “oynanacak kirli oyunların kurbanı olmamasını” istemekteyiz. ancak son iki sezon şampiyon olan takım beşiktaş’ımız olduğu için, en büyük algı operasyonlarının ve pis işlerin uygulandığı takım olarak beşiktaş’ı görmekteyiz. biliyoruz ki, adalet herkese lazım olan bir olgudur.

    bu manifestonun ağlaklıkla ya da tinercilikle alakası yoktur. çünkü bizim oynadığımız oyun belli, yönetim ve takım başarımız belli. ağlamaya en uzak takım ve camia beşiktaş’tır. beşiktaş’ın feda sezonundan sonra attığı adımların doğruluğu ve sağlamlığı herkesin malumudur. bu yüzden manifestoyu okumadan entry giren trollerin ciddiye alınmaması gerektiğini buradan belirtmek istiyorum.

    hak edenin hakkını aldığı ve buna saygı duyulduğu bir lig istiyoruz. eğer başka bir takım oynadığı futbolla şampiyonluğu hak edecekse ve bunun sonucunda şampiyon olacaksa, bu duruma saygımız elbette ki sonsuz olacaktır.

    özetle, beşiktaşlı yazarlar olarak bizlerin tek bir amacı var; o da beşiktaş’a ve beşiktaş’ın haklarına sahip çıkmak; “perde arkasındaki” aktörlerin oyunlarını, medyanın algılarını boşa çıkarmaktır. bu vesileyle diğer kulüplerin de haklarını savunmuş olacağız.

    bizler biliyoruz ki; futbol sektöründe büyük paralar dönmeseydi, büyük oyunlar ve büyük adaletsizlikler de dönmezdi. herşeye rağmen hakkımızı, futbolcularımızı, takımımızı ve camiamızı savunmak, en büyük ve en meşru görevimizdir.

    umarım aklı başında ve sağ duyulu olan bütün taraftarlar ve yazarlar, bu başlık altında hemfikir olur.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap