• bir yeni türkiye adaleti.

    6 ağustos 2017 beşiktaş konyaspor maçında sahaya kelebek fırlatan taraftarın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış. kaynak:

    http://www.hurriyet.com.tr/…rar-belli-oldu-40545725

    beyler bakın, ağlıyor mağlıyor diyorsunuz ancak bu geçmişte fenerbahçe'nin de başına geldi, galatasaray'ın da geldi, gelecekte de olacak. halen ayrıştırma peşindesiniz. otobüsü kurşunlanan fenerbahçe otobüsünü destekledim mi zannediyorsunuz? taraftarı tarafından dövülen bursasporlu futbolculara "oh olsun" dedim mi zannediyorsunuz? bakın bu tarz olaylara hep birlikte tepki koymazsak bu daha çooooook olur.

    tamam bugün oldu, hadi biz ağladık. yarın senin en sevdiğin oyuncunun kafasına saplansa, ben de "ağlicaksanız oynamayalım ehe" diye taşak geçsem, ne düşünürsün?

    herkes bir intikam peşinde, bu işin eşitlemesi yok arkadaşlar. zaman bu tarz olaylarda birlikte olma zamanı. transfer konusunda, elenme konusunda geçersiniz taşşak, (tabi bazıları ananızın amına girsin gibi hayvanlıklar yapıyor onu da anlamıyorum ya neyse) herkes geçsin, tabi ki eğlenilecek ancak bu olay ciddi bir konu. bu türkiye süper ligi'nin kalitesinin iyice dibe batması demek. bu tarz olaylara birlikte ses vermezsek ilerde herkesin başına çok şey gelir.

    birinin başına bir şey gelmemesi için elimizden gelen her şey yapılmalı. biz insanların kıymetini ölünce veya yaralanınca anlamamalıyız, artık bunlara birlikte sahip çıkmalıyız.

    yine de yazılacakları biliyorum ama, yine de bir umut.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap