8 entry daha
  • dün buralarda "siz türkiye'de istediğinizi yapın avrupalı biliyor neyin ne olduğunu abi yeaa" diye ağzını yayanların nasıl yorumladığını merak ettiğim doğa olayı.

    önce bu gevşek h*msiler ve onların kuyruğu tinerci ve fetöcü itlerin fransızlar bizi sikine taktı sevinçlerinden bir iki örnek verelim:

    üç kuruşluk zekasıyla ironi yapmaya kalkışan h*msinin hazin sonu*

    l'equipe'in dürüstlüğünden çok etkilenen, adaletin bekçisi h*msi

    avrupauefacasisviçrefederalmahkemesi len mq

    son olarak fenerbahçe taraftarının o gazeteye o hatasını yediremeyeceğini sanacak kadar ülke gerçeklerinden kopmuş şakacı h*msi

    örnek çok, uzatmayalım. burada da gördüğümüz ve yıllardır tecrübe ettiğimiz gibi, bu arkadaşların ortak noktası konuyla ilgili her fransızca metne vahiy muamelesi yapması, l'equipe denen süreli yayını konu hakkında otorite kabul etmesidir.

    şimdi fikir namusu olan herkese düşen, nasıl fransız abileri 2010-2011 sezonu şampiyonun fenerbahçe olduğunu* kabul etmişse, gerçekleri kabullenmektir. şampiyon olduğumuzu biz söylemiyoruz, fransızlar söylüyor. onlardan iyi mi bileceniz?

    gördüğünüz gibi bazıları fransız da olsa özür dilemeyi, bükemediği bileği öpmesini biliyor. darısı bizim yerli fransızlara.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap