• birçok futbol fanatiğinin farklı çeşitlerini uyguladığı totemlerdir.

    geçen sene uzun süredir görüşmediğimiz erkek arkadaş grubuyla bizim evde 1 hafta geçirecektik. öyle olunca illaki pes atılırdı o evde. ben beşiktaşlıyım. arkadaş grubunda fenerlisi galatasaraylısı da var.

    madem dedim pes oynanacak, beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaray'ı aldığımızda oyunlar güzel geçsin diye ayarlardan oyuncuların güçlerini arttırdım. real madrid veya barcelona ile de başa çıkabilecek güce geldiler.

    arkadaşlar geldi, güzel bir hafta geçirdik filan derken bir süre sonra bir baktım fenerbahçe seri galibiyetlere başladı. galatasaray da fena gitmiyor filan derken fenerbahçe - beşiktaş derbisi ( 0 - 0 biten ) geldi.

    elbette hiç üşenmedim ve fenerbahçe'yi yeniden düzenleyerek bayağa aşağılara çektim. o gün bugündür dikiş tutturamadılar.

    galatasaray maçında ilk yarı sonunda hemen pes i açıp düzenleme yaptım. 2 - 2 oldu ama galibiyet gelmedi malesef ama galatasaray da uzun süre dikiş tutturamadı. sonrasında sezon sonuna doğru arkadaş grubundan galatasaraylı olanı şehir dışından geldi bir kaç günlüğüne. galatasaray'ı yeniden düzenledik. o arada biraz topladılar ama en iyi seviyeye çektiklerimizi sattı galatasaray bu sefer de. bi muslera kaldı elde.

    bugün biraz vaktim var. transferleri gerçekleştirip yeniden düzenlemeleri yapıcam. beşiktaşlı arkadaşlarım rahat olabilirler.

    buradan fikret orman'a da sesleniyorum, başkan sen amatörden bedavaya oyuncu al, ben onu güncellerim. bu iş tutarsa ahmet bulut'un aldığı komisyon da bize kalır. imzalı beşiktaş forması yeter bana. *
hesabın var mı? giriş yap