• georgia üniversitesi'nde nasıl işletme profesörü olduğu meçhul bir embesil. "stress reduction" adı altında öğrencilere tanıdığı saçma sapan haklar ortaya çıkınca müfredatından bu ilkeleri çıkarmakla zorunda kalmış. snowflake nation dedikleri bataklığın nasıl yaratıldığı, geliştirildiği ve geleceğimizi berbat edeceğinin en güzel örneklerinden birisi olmuş bu. bu aptal insanları profesör yapan sistem, bu insanların yetiştireceği öğrencilerin de vasıfsız eleman olarak yetişmelerine sebebiyet verecektir elbette. hiçbir yeteneklerini geliştiremeyen, hiçbir çalışma dahilinde niteliklerine nitelik katmamış çocukları mezun ediyorlar böyle ve sonuç olarak sektörlerinde hiçbir işe yaramayacak, grup çalışmasından bihaber ve "ben stresli hissediyorum" u bir bahane olarak kullanması muhtemel, bu şekilde escapism yapacağı aşikar; kolay yoldan hayatı kazanmaya çalışacak başka aptallar yaratıyorlar.

    http://edition.cnn.com/…s-reduction-trnd/index.html

    http://www.campusreform.org/?id=9558

    yukarıdaki haber siteleri bu listeyi yayınlamamışlar, fakat philip defranco'nun ilgili video'sunu aşağıda paylaşıyorum referans linki olarak. bu listeyi bulmak bir sorun gibi ama şöyle maddelemek mümkün:

    * bütün sınavlar, kitaplar ve notlar açık yapılacaktır. buna laptop'larınızda bulunan materyaller de dahildir.
    * bütün sınavlar, dersin içeriğine çok az bir hakimiyet gerektirecek seviyede yapılacaktır.
    * bir grup çalışması sırasında, kendinizi grup dinamikleri yüzünden stres altında kalmış hissediyorsanız, o gruptan grup arkadaşlarınıza hiçbir açıklama yapmadan ayrılabilirsiniz.
    * daha sonra eğer isterseniz grup çalışmalarından tamamen muaf olabilir ve notunuzu grup çalışmalarından bağımsız alabilirsiniz.
    * derste yapılan sunumlar hakkında sadece ve sadece pozitif yorum yapılabilecektir.
    * sunumların gelecekte daha iyi olmaları için yapılan yorumlar ise sadece e-mail yoluyla tartışılabilecektir.
    son maddeye dikkat!
    * eğer aldığınız bir not sizi kötü yönde etkiliyorsa, dersin okutmanına e-mail yoluyla aslında hangi notun sizin için uygun olduğunu haber etmeniz durumunda o notu alacaksınız. - herhangi bir neden belirtmeniz gerekmemekte, fakat okutmanınızdan not aldıktan sonra e-mail atmak için 24 saat beklemeniz doğru olacaktır.

    kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=l_ku9yrv2pg
hesabın var mı? giriş yap