7 entry daha
  • oldukça beğenerek izlediğim bir seinen oldu. 2 sezonda beni olduça mutlu etti . neden 3. sezon yok derken buldum kendimi.

    anime içerisinde o kadar muhteşem karakterler var ki hangi birine fangirl olayım şaşırdım. ama içlerinde en biriciği dazai elbet. kendisi biraz gintoki ye benziyor huy olarak ondan dolayı olsa gerek.

    seslendirmeleri, çizimleri, müzikleri güzeldi. hikaye bana göre biraz yavaş işlense de yine de iyiydi. tek sıkıntı bazı noktalarda mantık hatasının olmasıydı ki ciddi manada delirtiyor bu hatalar.

    --- spoiler ---

    örneğin bir sahnede herkes nakajimayı kurtarmak istemediğini söylüyor. daha sonrasında dazai kurtarılacak dediği için mecbur kalıyorlar ve eleman yarı ölü ele geçince kunikida "sakın ölme" diye böğürür. zaten isteksiz gittin kurtarmaya, hangi ara içine acı oturdu da en sevdiğin arkadaşın kollarındaymış gibi ölme diyorsun. anlam veremediğim en büyük hatalardan birisi bu.
    --- spoiler ---

    anime içinde geçen karakterlerin gerçek kişilere dayanıyor olması ayrı bir güzel ama benim karakterlere dair bir bilgim olmadığı için sıkıntı yaşamadım. kesinlikle izleyin, kaçırmayın!
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap