8 entry daha
  • epeyce bir süre önce bu site üzerinden bir firma ile anlaştım. taşıma yapılırken epey sorun yaşadık. eşyalarım zarar gördü. tartışınca da evimde dayak yemediğim kaldı. (buraya yaşadıüğım olumsuzlukların detaylarını ifşa olmamak için yazmıyorum. epeyce uzun bir liste yazarım yazsam)
    velhasıl siteye olumsuz gelişen tüm durumları nakliyeci yorumu olarak yazdım. nakliyeci şahıs yorumları silmem için sms ile tehditte bulundu. evime geleceğini falan söyledi. biraz bağrış çağrıştan sonra uğraşmamak için yorumu silmek istedim, fakat silemedim. siteye birkaç mesaj attıktan sonra silebildim. taşınma öncesi telefonla arayıp ilgilenen enakliye.com yöneticileri, bu olaylar gelişirken en ufak sesini çıkarmadılar.

    netice itibariyle bu sitedeki ne yorumlara güvenin ne puanlara. taşınma sonrası için sitenin bir yaptırımı vs. olmadığını nakliyeciyle birlikte çalışma hayatına devam ettiklerini bilin istedim.
    şanslı hissediyorum diyorsanız birini seçersiniz. yoksa da böyle siteler yerine eş dost tanıdık vs. yöntemiyle düzgün çalışanını bulursunuz.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap