• hadi gün içindekini bir şekilde anlayabiliyorum, ağır işlerde çalışmıştır, çok koşturmuştur bir şekilde vücudu fazla ifrazat üretmiştir filan da sabah sabah bir insan nasıl leş gibi kokar anlamıyorum. ulan evinden çıkıyorsun pis kokarca, gitmiyor mu elin suya sabuna be pislik torbası? yokluğunun hiçbir önemi olmayacak sefil yaratık!

    sabah adam yolda önümden gidiyor ve pis dna'larından yayılan iğrenç koku molekülleri efil efil çarpıyor yüzüme. sen evde o kadar duş al, istemeye istemeye (sağlıksız geldiği için) roll-on'lar sür, deodorantlar parfümler sıkıp sokağa çık ama başkaları "ulan leş gibi kokuyor olabilir miyim acaba?" diye düşünmeden senin bulunduğun yere gelerek ortamın içine sıçsın.

    geçen haftalarda memleket ziyaretine giderken 1,5 saatlik yolu dinibütün çarşaflı bir teyzenin leş gibi kokusuyla çekerek gitmek zorunda kaldım. baktım olmadı çantadan temiz kıyafet çıkarıp göstere göstere ağzıma kapayarak nefes aldım teyzenin anlamasını bekleyerek. mesajı aldığını hiç sanmam, ona göre oldukça normal bir durumdu çünkü (burada dini tarafını özellikle vurguladım çünkü temizlik imandan geliyorsa ve islâm temizliği şart koşuyorsa bu teyzenin hali neydi?).

    yıkanmayan insanlar, tükenin! leşsiniz leş!

    duyar editi: teyze bir adet torun ve kız/gelin ile birlikte gayet aklı başında idi.

    bonus editi: geçenlerde yaşadığım içime su serpen olay için (bkz: #69824811)

    dev hizmet editi: (bkz: yeni başlayanlar için temizlik kuralları)
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap