636 entry daha
  • kadın geçmişte bu tarz filmde oynamış. doğru bulursun yanlış bulursun. ama onu sözle zamanında yaptığı iş yüzünden taciz etmek ya da onun adına utanmak biraz ezikçe. hayatta en büyük başarısı eve internet bağlatmak olan insanların kalkıp bir şekilde kendi ülkesinin sınırlarını aşmış insanla sidik yarıştırması trajikomik.

    evet utanmak,utandırmak komik. ama kendimi %10 türk hissediyorum diyen birinin görüşüne saygı duyarım. ama bari bu ülkeden çıktı demeyin. insanın kalbi nereliyse kendisi de oralıdır ve tabi karşı ülke de kabul ediyorsa. kadın ısrarla ben türk gibi hissetmiyorum diyor, sen ısrarla gurur duyuyorsun o da enteresan. ha atıyorum kadın olduğu için, dünya vatandaşı olduğu için, emekçi olduğu için vs gurur duyuyorum diyorsan respect.

    benim gözümde sibel kekilli, güzel, yetenekli ve dünya çapında ün yapmış başarılı bir aktristir. dünya çapında her milletten, bu başarıyı yaklamış her aktör, aktris kadar sevgimiz ve saygımız vardır.

    ne gurur duyuyorum ne de utanıyorum ama yetenekli ve sempatik yani. illa kafanızdaki kalıplara sığdırmak zorunda değilsiniz bence
837 entry daha
hesabın var mı? giriş yap