4 entry daha
  • çok fantastik karardır. gerçekten...

    ilgili sağlık problemini ve maddesini heyet başkanının yanındaki kişi okur. sonra önünüzde kararın yer aldığı kağıdın üzerine kararı okunan kişi parmak izi bırakır.

    "barışta askerlik yapmaya elverişli değildir, seferde görev yapar."

    ilgili karar da kişiye deklare edilir.

    sonra (bir heyet üyesi çıkar/ heyette başkandır/ve artık sivildir ve tabi ki eski askeri heyetlerde bu sahnenin yaşanması mümkün değildir) bak cep telefonunu buraya kaydettim, savaş çıkarsa telefonun açık olsun, seni arayıp çağıracağız. her an çağırmamız gerekebilir, hazırlıklı olması gerektiğini söyler.

    ilgili kişi askerlikten çürük almıştır ama artık anlatabileceği bir hikayesi vardır. öyle patates soymaya, sağa sola dönmeye değil veya nöbet kulübesinde hayallere dalmaya, evet uygun değildir. aksiyon yaşanırsa çağrılacaktır. rambo gibi ne bileyim fantastik savaş kahramanları gibi... komutan bizzat gelip yardımını isteyecek ama o öncelikle nazlanacak sonra gelip aksiyona dahil olacaktır. kim arar diye merak edebilir, belki bizzat genelkurmay başkanı arar belli mi olur?

    salon da eski askeri kökenli hekimler başkanın açıklamaları karşısında donarken, salon da geçici yurtdışı görevlendirme onayı kararını almak için bekleyen rütbeli subaylar yarılır.

    sizse tüm ciddiyetinizle sırada ki dersiniz.

    evet john; artık çürük değilsin ve anlatabileceğin bir hikayen ve beklediğin bir telefon var.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap