5 entry daha
  • --- ois'i ve yavaş-hızlı çekimi olmayan ortalama bir arka kamera barındırması (tablette çok önemli olmayabilir, ama bu özellikler ipad'in pro modellerinde var)
    --- suya dayanım sertifikası olmaması
    --- 32 gb kapasiteli ve ufs yerine emmc depolama kullanması (neyse ki sd card desteği bulunuyor. emmc'nin etkisi de özel durumlar dışında hissedilmez)
    --- büyük s-pen bir avantaj olsa da, ince tablette bu nedenle kalem yuvası bulunmaması (tabletin arka köşelerine, kameranın sağ çaprazına veya kılıfa mıknatıslanması düşünülmüş. kalem sadece askı kısmından mıknatıslandığından, çok güvenilir olmuyor),

    gibi bazı eksikleri vardır. yonga setinin de, farkları çok az da olsa, sd 820 yerine 821 olması daha şık olurdu.

    ancak 2048x1536 (rgb matrix) çözünürlüklü, s8 ve note fe gibi mobile hdr premium destekleyen bir 9.7 inç amoled ekrana sahiptir. amoled ekrana bir kere alışıldı mı vazgeçmek kolay olmuyor, samsung da buradan vurmayı tercih etmiş. özellikle benim gibi gerilim filmi vs. seviyorsanız, hdr'yi de destekleyen bir amoled ekran şu an tek seçenek sayılır.
    mobil lcd ekranlara henüz local dimming ve quantum dot getirilmediği için, amoled'in gerisinde kalıyorlar.

    tabletin ayrıca, akg - 4 hoparlör ve 4096 kademede basınca duyarlı, büyük boyutlu, yeni jenerasyon s-pen gibi güzel özellikleri vardır. batarya süresi de yüksek düzeydedir.
    android sevenler için iyi bir tercihtir, zaten en güçlü android tablettir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap