292 entry daha
  • politik dogruculuk denen kanserin cikis noktasi.

    homofobi, cinsiyetcilik, ataerkil duzen, irkcilik, nefret soylemi turu kelimelerle ifade ozgurlugunu sakatlamaya ve yasaklamaya calisan radikal solcularin fikir ishallerinin kaynagi.

    bu akimin elebasi jacques derrida denen orospu cocugudur.

    bu akim o kadar etkilidir ki, internetteki bilgi akisinin cesme basini tutan google, youtube, amazon, facebook, twitter, apple ve diger bir cok sirketin aktif olarak dusunce polisligi yapmasina, istemedikleri icerigi sansurlemesinin yolunu acmistir.

    (bkz: google/@dies irae)

    isin en kotu tarafi, postmodernizm mantigi komple reddeder. bu yuzden gunumuz solculariyla (feministler, sjw'ler de dahil) mantiksal bir duzlemde tartismak mumkun degildir.

    deli sacmasi dusuncelerinin mantiksizligini kaynaklariyla ortaya koysaniz bile, kafalarini kuma gomup kulaklarini tikayarak sizi dinlemeyi reddedeceklerdir.

    bu insanlarla mucadele etmenin tek yolu, maddi kaynaklarini kurutmaktir. bunlar batidaki neredeyse butun universitelere coreklenmislerdir. deli sacmasi fikirleri universiteler tarafindan finanse edilir.

    ingiltere'de durum ne kadar vahim, gorelim:

    http://www.independent.co.uk/…wcastle-a7577381.html

    ingiliz universitelerinin 10'da 9'u, ifade ozgurlugunu kisitlamaktadir.

    amerika, kanada, avustralya ve orta ve bati avrupa'da da durum farkli degil.

    bu universitelerde beyinleri yikanip mezun olan parlak beyinler, google, youtube, amazon, facebook, twitter, apple ve diger bir cok sirkette calisiyorlar, yonetim kuruluna giriyorlar ya da bizzat bu sirketleri kuran kisiler oluyorlar.

    bu insanlarin elinden gelse, kendileriyle ayni fikirde olmayan herkesi ortadan kaldirirlar.

    bati uygarliginin karsisindaki en buyuk tehlike budur.
368 entry daha
hesabın var mı? giriş yap