47 entry daha
  • konyaspor'un müstafi başkanı. fethullahçılarla bağlantısı var diye gözaltına alınmıştı. bi konuşmasında taraftara "izmir marşı okumadığınız için teşekkür ederim" demişti.

    yalakalıkta sınır tanımayıp kendi onurunu ayaklar altına alan tiplere dikkat edin. başkalarını itham edip durdukları sıfatlar, muhtemelen önceden kendilerinde vardı. sedat peker'in sürekli ibne muhabbeti yapması tesadüf değil. fethullahın derneklerinde yöneticilik yapıp sonradan engelli kadına saldıran dayakçı vekiller, önceden fetonun yanında tetikçilik yapıp şimdi vatan millet edebiyatı yapan medya trolleri, ilkokul çocuklarına idam ipi verip fotoğraf çektiren öğretmenler, sürekli 15 temmuz muhabbeti yapan, ota boka fetoyu bulaştıran tipler... ağızlarından çıkan her söz eğreti duruyor. ortalıkta sürüyle var böylelerinden.

    hepsinin ortak noktası geçmişteki günahları. geçmişi örtmek uğruna girdikleri çabalar gerçekten mide bulandırıcı.

    hakikatin eni sonu ortaya çıkma gibi bir özeliği var. hakikat tecelli edince, bir yanda öteden beri hakikatten taraf olduğu için onuruyla yaşayan ve bedel ödeyen insanlar, öte yanda ise renk değiştirip duran onursuz yaratıklar...
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap