514 entry daha
  • konuyu gündemden düşürmemek adına fotoğrafları taksit taksit veriyorlar sanki. daha da sürer tahminim. olayın suç olmadığını, yetişkin olduklarını, saygı duyulması gerektiğini yazan değişikler görüyorum.

    ensest ilişki ülkemizde ve tüm dünyada olabiliyor. ne kadar tiksinç bir durum olsa da böyle bir gerçeklik var. ama işin daha da tiksinç boyutu şu ki bunu gizleyebildiklerine inanmıyorum. yani kadının eşi, adamın karısı, abisi hatta varsa yanında çalışanları, yakın dostları bunu ya biliyor ya da tahmin ediyorlardır öncesinde zaten. böyle bir durumda birinden birinin aileden aforoz edilmesi lazımdı, en iyi ihtimalle bunun olması lazımdı. çünkü siz her ne kadar bunlar yetişkin rızası var deseniz de bir taraf gözünü açtığında dünyaya diğer taraf aha bu fantazileri çoktan yapmıştı bile. yani önceden de bu yönelimin olması çok büyük bir olasılık ve işte bu suçtur. herşeyi geçtim insanlık ahlak suçudur.

    anlamadığım bir de ne diye denizin ortasında fantazi yapıyorsun? sadece öpüştüler diye bildik ama bu işin videosu bile çıkar ben diyim. yani bir bok çıkmış tüm kamuya duyulmuş ama adamların gizlemek gibi bir derdi de yokmuş sanırım.

    en son şuna değinmeden geçemeyeceğim, fotoğrafları servis eden de açık ara bu iki yavşaktan bile daha yavşaktır. kanıtlarını gizli gizli takip edip çıkarmışsın eyvallah ama götür bunu mahkemede kullan al tazminatını yine. bu insanların çoluğu çocuğu yok mu, al o abi ne yapsın mesela? nasıl bir hınçsa. valla allah düşmanımın başına vermesin.
626 entry daha
hesabın var mı? giriş yap