1 entry daha
  • buradaki en önemli ve en çok eleştirilecek olan husus iki kişinin de bir başkası ile evli olmasıdır. olayın bir numaralı mağdurları evli oldukları diğer kişilerdir. kimsenin beraber olduğu kişiye ihanet acısı hissettirmeye hakkı yoktur.

    2. eleştirilecek konu uzaktan teleobjektif ile bu iki kişinin yukarıda bahsettiğim sebeple yasak ilişkisini özel hayata tecavüz şeklinde kayda alıp kamuoyuna yaymaktır. sadece delil olarak çekilmiş olsa idi ve yayılmasa idi sorun yoktu.

    yukarıdakiler ayrı tutulmak üzere, başıma bir şey gelmeyecekse, eğer başkalarıyla evli olmasalar idi biri 50 diğeri 35 yaşında iki insanın beraberliğini aralarında bağ ne olursa olsun kimsenin kınama hakkı yoktur. bu konu üstünde çok düşünerek yazdım bunu, kaç gündür bu konuda kelam etmemiş idim. tabular sebebiyle taşlanmalarını doğru bulmuyorum. tekrar etmek istiyorum, asıl suçları başkaları ile evli iken ilişki yaşamalarıdır. gayrısı onların problemi.

    not: yeğen ile ilişki konusunu kendi payıma kabul edilemez buluyorum. madem savunuyorsun* sen de öyle yapıyorsun diyenlere de kafam girsin.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap