253 entry daha
  • oyun genel anlamıyla neden beğenilmiyor anlamıyorum. hoca bas bas bağırıyor, takım hazır değil, yavaş yavaş form tutacağız diye, bugün 15 ila 30 ve 50 ila 70. dakikalar arasında gayet yüksek tempolu oynadı beşiktaş ve pozisyon da buldu. ayrıca gol dışında neredeyse pozisyon vermedi.

    ayrıca gerizekalıya anlatır gibi bir defa anlatacağım; 31 lig, 6 şl, 4-5 kupa olmak üzere 41-42 maç oynayacak takım, avrupa'da ilerlersen bu rakam 50'ye yaklaşacak, daha bütün oyuncular yeterince şans bulacak, 3. haftadan yaygara koparmaya ne kadar meraklısınız. q7 ölü falan değil gayet iyi oynuyor, babel ikinci yarıda iyiydi, cenk de çok iyi olmasa da, öyle aman aman sırıtmadı. atiba 1 gol 1 asistle oynadı. medel, lens ve negredo kimi kesip oynayacaktı mevcut şartlarda? cevap yok bence..
    şenol hoca'nın son 2 seneki şampiyonluklarında ana faktör adaletti. biz fener, galatasaray, bursa, trabzon veya antalya değiliz ki, gelen oyuncu pat diye oynasın, yerindeki adam leş diye. şampiyon kadro sahadaydı ve önceliği tabi ki onlar hakediyordu. bitti, bu kadar. ve unutmayın kazanan haklıdır, daima..
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap