4 entry daha
  • kendisi hakkında önceki hesabımla yazdıklarımı ufak ufak geri koyayım. futbol ve basketbol gibi iki ana sporu bu kadar az anlayan insan zor bulursunuz, göstereyim.

    1)
    (bkz: #61426960)
    izlanda'ya tek pozisyonumuz olmadan yenildiğimiz gecede şu entry'sini okuyarak ülkede ne denli futboldan anlamaz bir güruhun olduğunu bir kez daha görmemi sağlamıştı. tarihin en kötü fransa'sından 5 yiyen takıma karşı pozisyona giremeden 2-0 kaybettin. bir önceki seferde de yine pozisyona giremeden 3-0 kaybetmiştin.

    yahu bir de böyle acayip haklıymış gibi edit medit yapmamış mı, kanım dondu şerefsizim. allah acil şifa versin.

    2)
    (bkz: #65542222)
    bilgisizliğinin boyutları futbolla sınırlı değilmiş, en az bir o kadar da basketboldan anlamıyor. düz mantık kurmaktan bile aciz adama son 6-7 senedeki nba ve avrupa takımlarının gelişim sürecini anlatmaya uğraşmak havanda su dövmekten farkı olmayacağından uğraşmıyorum. avrupa'dan nba'e gümbür gümbür giden iki isim vereceğim, biraz araştırsın.

    (bkz: nikola mirotic)
    (bkz: bojan bogdanovic)

    ev ödevini verdim, çalış gel.

    ***

    komik olansa anthony bennett fenerbahçe'den 1 senede sepetlendi. bana ettiği saçma sapan hakaretler adına biraz olsun düşünüyor mudur şimdi acaba? bir özür hak ediyorum bence. "nasıl farkmış peh peh peh" yaparken çok biliyordun be olm? ahahahahaha.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap