43 entry daha
  • ben başka bir şey diyeceğim. biri yazmış parfüm de koku yayar yasaklansın. evet varım yasaklansın. hatta sigaradan önce!
    yav nedir o kızların sıktığı sözde parfüm dedikleri yapış yapış kokular?
    bir de hepsinde aynı kokunun tonları. sıkıldığında nefes alamıyor insan hele ki arabada falansanız. pis, çirkin, aşırı şekerli, çikolata parmaklarına bulaşmış sonra üstüne toz duman yapışmış ve ekşimeye uğramış gibi olan şu parfümlerden vazgeçin rica ediyorum. anında soğuyorum böyle kadınlardan. koku seçemeyecek, moda zavallısı birinden haz alamıyorum.

    sigara ya gelince; dumanı rüzgardan siz içerken direkt yüzünüze doğru geliyorsa rahatsız edicidir. bir de bazı tiryakiler acayip içer aşırı dumanı dışarı üfler duman altı olursunuz öyle anlarda rahatsız edici olduğu gerçek. sigara içiyorum ama kokusundan hoşlanmam. yıkanmaktan saçlarım tüleriyor artık. hiç içmeyen birini de bu yüzden aşırı rahatsız edebilir.
    benim özgürlüğümün bittiği yer başkasının özgürlüğünün başladığı yeri se... çevreye dikkat etmemiz gerek içerken. uyaranlar da dayılanarak, kabaca değil insana yakışır şekilde uyarsın.

    yani en iyisi plajda sigara paketlerinin bulunduğu yerlere yakın konuşlanmak.

    saf barışçıl ve sığ görünen yaklaşımım aslında çözümcül ve akılcıdır.
    canınızın sıkılmasını engeller.

    parfümlere de dikkat kızlarrr.
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap