6 entry daha
  • dun sabah kendilerinden, farmina matisse'in kisirlastirilmis kediler icin olan somonlusunu piyasadan 40 tl kadar daha ucuza siparis ettigim site. kargom bugun ulasti, mamanin skt ocak2019.
    hizli kargo, uzun skt suresi ve ekonomik olmasi gibi tercihlerimin ucunu de karsiladigi icin artik bu siteyi tercih edecegim. yasasin mutlu kedicikler mutlu sahipcikler. miyavlarca!

    edit: sayesinde havhav yazarlarca reklam yapmakla suclanmisim ama daha once matisse basliginda da yazdiklarim sebebiyle pek cok yazar arkadasla konustuk ve bu mamayi daha once gittigidiyor uzerinden aldigimi kendilerine soyledim. ayni urunu daha ucuza bulmusken bunu paylasmak reklam yapmaya giriyorsa varsin havhavciklar reklam yapiyor desinler, daha ucuzunu bulana kadar simdilik en uygun fiyatli yer burasi miyavseverler, yeni yer bulursam orayi da mutlaka paylasirim. yasasin kaziklanmadan iyi mamayi alabilme ozgurlugu!
    bayram oncesi cok yogun calistigim icin gunleri birbirine karistirmisim cmt yerine pazardan bahsetmisim issiz gucsuz havhavlar rahatsiz olmus karisiklik icin ozur dilerim. ancak birkac entry yukarda istanbul ici ayni gun gonderinin ulastirildigi da yazilmis. havhavlari uzmeyelim is guc verelim :)
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap