4 entry daha
  • başlığı açan yazarın neler hissettiğini anlayabildiğim durum. benim de var böyle bir tanıdığım. adama ne zaman uğrasam hep borç harç içinde, alacaklısı vs. hiç eksik olmuyor başından. lakin instagram hesabına bak, sanki kral... sanki her gittiği yerde en efsane şekilde gezip, en efsane şekilde eğleniyor. parayla yapamayacağın işleri yapıyor. sanırım bu reklamcılıktan geçiyor. yani adam yaptığını öyle bir paketliyor ki, tanımayan insanlar "vay anasını be ..." diye iç geçiriyor.

    gerçekten ilginç. mesela ben de takıldım bir süre bu vatandaşla. oturduğun yerde dinlenmek, kendin için eğlenmek varken, sırf instagram'da gözüksün diye anlık işler peşinde koşarsan, devamlı telefon elinde cak cak foto, video çekersen öyle oluyor tabi. ülkemizin kadınlarının belli bir kısmı da, bu ayakları yediklerinden, buna talep de var. dışarıdan bakıyorsun, "adam efsane" , 1 ay takılıyorsun, "bundan bir cacık olmaz.".

    neyse işte. kafa yormuyorum artık. bu sosyal medya çok ilginç bir şey. insan psikolojisinin kaldıramayacağı bir takım hastalıkları da yüklüyor zihnimize. dikkatli olmak lazım.
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap