6 entry daha
  • ciddi ciddi kişisel sorunları olduğunu düşündüğüm yazar. beşiktaş hakkında yaptığım bir analiz üzerine bana saldırgan bir mesaj atan kişiye normalde de hayatımı böyle kazandığımı, hala pasif agresif mesajlarının sebebinin ya yaşı ya da eğitim durumu olduğunu söyledim.

    hayatta en büyük başarısı ankara siyasi bilimlere girmek olan bu muhtar adayı ısrarla vasat bir ortalama türkiye vatandaşı olduğunu kabul etmediği gibi her sinirlendiğinde kültürsüzlüğünü de belli etti. benim yaptığım analiz futbolda oynanan oyun üzerine, tabi ki buradaki analiz biraz da matematiksel oluyorken kendisi analiz konusunda mühendislerin vasat olduğunu, sosyal bilimcilerin daha iyi olduğunu savunan bir mesaj atarak değersiz yorumlarıyla hayatımdan 15 saniye daha çalmıştır. evet arkadaşım, sahada oynanan futbolun analizi sosyolojik bir olgudur, sen haklısın. yine de bu senin muhtarlık kariyerine katkı sağlamayacak.

    başlık altına yazmak gibi bir amacım yoktu fakat kendisiyle mesajlaşmamız sonrası benim nickim altıma yazma gereği duymuş. bu arada aynı dönemde bir kaç kişiyle daha dalaşmış. sanırım o aralar biraz canı sıkkındı, babası harçlık mı vermedi, sevdiği kız bunu yetersiz mi buldu, yaşı ve üslubumdan dolayı ortamda mı ciddiye alınmadı artık bilemeyeceğim.

    bu küçük arkadaşı eziklik psikolojisini şöyle ve şöyle gidermeye çalışmaya devam etmesini bekliyorum. hadi geç oldu, annen eve çağırıyor.

    edit: kendisine de ricam, lütfen ama lütfen mesaj atmayı bırak. gereksiz sorularını hoşlandığın kıza sor, ben sana abilik yapmamam.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap