• karakter sınırına takılmasaydı basketbolda yapılan faul sonrası potaya atılan şutu göstermeyen reji ya da sonuna sıfat alıp .bne reji şeklinde olacaktı.

    sözlükte biraz aradım ama doğru şekilde arayamamış olabilirim, o yüzden bulamadım. daha önce açıldıysa ilgili başlığa taşınabilir.

    şimdi efendim basketbol dediğimiz sporda bir takım hücumdayken rakibi bir faul yapar. faulden sonra topu elinde tutan hücum oyuncusu maksat muhabbet olsun hesabı topu potaya sallar. sayı verileceğinden değil ha içinden öyle gelir ve sallar. tek pota oynarken sen de yapmışsındır. neyse efendim, top havaya fırlar hatta öyle bir fırlar ki bazen görüntünün de dışına çıkar. sonrasında potaya doğru süzülür. sen de beklersin ki girecek mi? potadan mı dönecek? yoksa alakasız bir şekilde mi gidecek? tam bu soruların cevabını alacakken başlıkta bahsettiğim rejidekiler kimse bir anda görüntüyü değiştirir. bazen takımlardan birinin koçunu, bazen bençlerden birini bazen de seyirciyi gösterirler ama o kodumun şutunu dünya yansa göstermezler.

    arkadaş belki de sadece ben takıntı yapmışımdır bilmiyorum ama kesmesenize lan şu görüntüyü. 36 yaşına geldim ve içimde dert olan bir durum bu. demin sırbistan letonya maçına bakarken yine böyle bir pozisyon oldu ve yine göstermediler de acılarım depreşti.

    şu pozisyonlarda ya baştan kesin hiç görmeyelim ya da basket mi ne bok olacaksa yarım saniye daha durun da izleyelim amk. hayır bir de tek bir kanal da yapmıyor. yerlisi yabancısı sözleşmiş gibi aynı şeyi yapıyor. yeter lan, hasta etmeyin adamı!!!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap