aynı isimde "the red pill (video oyunu)" başlığı da var
301 entry daha
  • (bkz: vah vah vah memleketime)

    ulan bu konu için harcadığınız eforu başka alanlara yönlendirseydiniz "ama feminizm erkeğin hakkını yiyor taammı!!11" diye ağlamanıza gerek kalmazdı.

    ayrıca kusara bakmayın ama türkiye gibi kadın haklarının da feminizm akımının da yerlerde olduğu bi ülkede delirmiş gibi bütün gün " feminazi!!" demenizin nedeni ya aptal amerikan özentisi olmanız ya da komplekslerinizdir. yazdıklarınızın bi kısmını okudum ve başka bi mantıklı açıklama bulamadım ben. hayır yani burada feminizm sana nasıl bi zararı olmuş olabilir lan? kişisel olarak malsın işte alfalık -bu da ne boktan bi kelimedir ya.- pozları keserek kurutulamazsın genco. hayır yani bu gün cinsiyetler arası ilişkinin kurallarını red pill belirlese senden yine bi cacık olmayacağı için bu sefer en koyu feminizm savunucusu olacaksın.

    yani mesele feminizm değil. sen hâlâ anlamadın mı?

    edit: başlıkta bi tane karşı çıkan entry girildiği gibi bi kaç tane ateşli savunucusu damlıyor. bütün gün sayfayı mı yeniliyorsunuz? gidin kendinize başka bi uğraş bulun. biri de "red pill'den korkuyorlar bizi susturmaya çalışıyorlar!"* demiş. şimdi derin bi nefes al ve kim olduğunu hatırla kardeşim, belki o zaman bu sanrılardan kurtulursun. sayfayı yenilemeyi de bırak artık.
2247 entry daha
hesabın var mı? giriş yap