100 entry daha
  • yaklasik 2150000 coinimin kaldigi, 2500+ oyuncu kartini biriktirdigim; bu hafta biraz bayramin da etkisiyle weekend league i 6 macla tamamlayip*sanirim benim de bitirdigim mod. bundan sonraki sureci hunter in ilk sezonunu bitirmekte kullanacagim belki hunter returns adli 2. sezona hediye verir.

    end of era lardan hic yapmadim oyuncular ilgimi cekmedi ancak kuyt disindakiler game changer. lahm sag koridoru bildigin komple kapatiyor iki kisilik oynuyor, gerrard ile alonso eger tehlikeli bolgeye girerlerse golu yapistiriyor, totti ise 60 dk lik staminaya sahip olsa da fisinizi cekebiliyor.

    ben de o kadar transfer market e onem versem de yanlis yaptigim seyler olmadi degil yine de basarili bir sezon gecirdigimi soyleyebilirim. onumuzdeki sezon neleri yapip yapmayacagimi hangi ligin oyuncularinin fiyatlarinin ne zaman yukselip azalacagini gordugumu dusunuyorum. ayrica fifa 15 ten beri gelen deneyim de var biraz paylasayim;

    oncelikle final kadrom (4-3-3/4)

    gk: manuel neuer 97 (tots)
    lb: kurzawa 84 (sbc)
    cb: marquinhos 90 (dkt odulu)
    cb: david luiz 92 (wl odulu)
    rb: ricardo pereira 90 (tots)
    cm: florenzi 86 (futties)
    cam: ben arfa 85 (motm)
    cm: verratti 94 (tots)
    lw: insigne 94 (tots)
    st: lacazette 95 (tots)
    rw: lucas 84 (if)

    yedekler:

    cb: perrin 91 (tots)
    lb: evra 84 (if)
    rb: aurier 86 (futties)
    cm: tolisso 90 (tots)
    cam: fekir 87 (if)
    cam: alessandrini 80 (if)
    cam: cabella 80 (nif)
    cam: david villa 92 (tots)
    lw: hazard 98 (wl odulu)
    rw: mane 91 (wl odulu)
    st: mbappe 89 (ptoty)
    st: bafetimbi gomis 88 (tots)

    tavsiyeler:

    - oyunculari quick sell yapmayin. her oyuncunun yil icersinde bir gun degeri muhakkak yukselir.

    - pl oyunculari her zaman degerlidir. ea in bu reklam stratejisine inat her yil anti pl takimi kurarim (italya ya da fransa). sezon ilerledikce ister istemez bu ligden bir iki oyuncu eklemek zorunda kaliyorum yalan yok.

    - iyi kaleci diye bir sey yoktur. ıyi ve dengeli defans oyuncusu vardir. fantazi yapmiyorsaniz 250k dan fazla coini kaleciye yatirmaya gerek yok. zira oyunda kaleciyi ai kontrol ediyor forveti ise siz. ıyi bir forvet oyundaki en iyi kaleciye bile gol atar. gol yememe konusunda parayi harcayacaginiz yer bir tane hizli, cevik bir cb ile defansif degerleri yuksek min. ortalama bir hiza sahip bir cb olsun. boateng nazaran yavas bir cb olabilir ama adami kolay kolay gecirmez mesela. zira pozisyon alma degeri yuksektir.

    - paket gerekmedikce acmayin. bu sene lunar year daki gibi yari fiyatina sunulan paketleri ise hunharca acin.

    - oyunun size verdigi hediye paketleri, sbc den kazandiginiz paketleri biriktirip totw veya ozel oyuncu kartlari yayinlandiktan sonra acin.

    - 81 82 83 84 85 86 87 ratingli oyunculari ucuza gordunuz mu *yapistirip alin.
    81: 650-1000
    82: 650-1500
    83: 650-2000
    84: 1000-4500
    85: 5000-14500
    86: 9000-18000
    87: 12000-22000
    88: 20000-35000

    marketi iyi takip ederseniz bu araliklarda oyuncu alabileceginizi goreceksiniz.

    -gece ve sabah saatleri market yavaslar. bid yapan sayisi azalir. bu saatlerde aldiginiz oyunculari aksam saatleri guzelce satarsiniz.

    -uygun fiyatli bir oyuncuya gidip laps diye bid yapmayin, son 15 saniye kuralini uygulayin. sizin gibi o karta bid yapacak insan sayisini bos yere arttirmayin.

    -ayni anda bir cok karta bid yapmaktan cekinmeyin. herkes her karta yetisemez. 10 bidden ikisini kazansaniz kardasiniz.

    -pozisyon degistirme kartlari ozellikle totw sonrasi pik yapar.en cok lm > lw/lf; rm > rw/rf; cm <> cam <> cf <> st kartlari kazandirir.

    -unlu takimlarin formalari baslarda kazandirabilir ancak bence ugrasmaya degmez.

    -kontrat bonusu icin hoca toplayin. oyunun baslarinda +3 bonuslu altin td elde ederseniz direk elinizden cikartin ayni paraya bu bonusun iki uc katini elde edebilecek hoca alirsiniz.

    -lig sbclerini bence tamamlamaya gerek yok. sonundaki odulun daha iyi kartlari zaten ilerleyen vakitlerde cikacaktir. misal bu sene ligue 1 da 87 lacazette sbc odulu idi. oyun sonlarina dogru 1m coine alabileceginiz 95 lik versiyonu cikti. sbc nin yapilma degeri ise 350k idi ve burdan gelen adami satamiyorsunuz. kisacasi lig sbclerini takimlarin verdigi hediye paketler icin yapip birakin. zor sbc ye sahip takimlarin az bulunan oyuncularini mart nisan a kadar fahis fiyattan satabilirsiniz. suna emin olun hazir para/coin, paketten bir sey cikacak diye beklemekten her zaman iyidir.

    -weekend league ler icin kondisyon kartlari sart biliyorsunuz bu yuzden fiyatlari bu sene aldi basini gitti. bunlari edinmenin en guzel yolu bpm yani bronz paket methodu. kondisyon kartlariniz tukendiginde 400 luk paketi spamlayabilirsiniz.

    - surekli al sat icin en uygun kartlar toty ve tots. diger kartlarin degeri pik degerinden sonra daima dusuyor ya da price range yuzunden fazla kazandirmiyorlar. misal ben tots neuer i toplamda 5 kere al sat yaptim ve her seferinde 200k para birakti. toty donemi daha zor ve daha karli tabi, ancak ocak ayina o kadar coinle girebilmeyi basarirsaniz. zira bir toty kartin pakettem cikma sansini dusununce elde edilebilecek tek yol olarak marketten satin almak kaliyor. ayrica bu sene fifa odulleri erken dagitacagindan toty yi yilbasi oncesi bile gorebiliriz.

    -totw cikan bir oyuncuya cok ihtiyaciniz var ise almaniz gereken zamanlar ya kartin piyasaya dustugu ilk anlar ya da pazar sonrasi. zira artik inflation sistemi weekend league e gore isliyor.

    - yil icersinde sunulacak bazi ozel kart versiyonlarini edinmeye calisin. nedir bunlar: scream, birthday, halloween, movember... ama en cok otw kartlari. sbc lerde isinize yarayacaktir. st patrick yesil kartlara ise gerek yok.

    -otw kartlarinin mantigini ve market sistematigini ogrenene kadar malesef degerlerini yitirdiler. bu sene agirlik vermeyi dusunuyorum. otw karti bir oyuncu if karti aldikca kendini yukseltebilen bir kart. toty, tots veya motmlerden etkilenmiyor. sadece totw if kartlari kendilerini yukseltebiliyor. yanilmiyorsam winter ve summer upgradeler de kendilerini etkileyebiliyor. otw * kartlari tots donemine kadar degerini koruyor, tots lar cikinca ise deger olarak yerin dibini boyluyorlar. mane nin otw karti 500k lardan 200k yi gormustu misal mayis ayinda. bu yil oynanis olarak lacazette, mbappe, tolisso ve balde ye oynamak mantikli gibi. para kazanmak icinse lukaku, bonucci, walker, matic, dembele, neymar, salah a oynanabilir:
    https://gfycat.com/tartclearcutbluejay

    - her sbc yi yapmaliyim diye bir kaide yok ancak iyi para kazanmak istiyorsaniz her sbc den yararlanmak zorundasiniz. marque matchuplarin birinde mk dons oyunculari icin 10k veren insanlari gordu bu gozler. eger paket sansiniza guvenmiyorsaniz en azindan o sbc nin gerektirdigi oyunculari satin. inanilmaz para kazanacaksiniz ki bu sayede bi sure sonra marketi para kazanmak icin degil de "su oyuncuyu da denesem" diye buy now yapmak icin kullanacaksiniz. bu, sezonun yorgunlugunu diger oyunculara gore 3 4 ay oncesinden atmanizi saglayacak, gece gunduz markette oyuncu pesinde kosmaktan kurtulacaksiniz.

    simdilik bu kadar, aklima baska seyler gelirse editlerim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap